About

Co bude dál?

Jmenujeme se Marek a Patrik. Poslední roky jste nás mohli zastihnout na akcích eCommerce BEERs, které jsme spolupořádali. Máme upřímnou radost, že se nám podařilo udělat celou řadu skvělých akcí s partnery jako Heuréka, Shopsys, Trustpay, Legitas, Daktela, Testujto, Tiktokuj, Bootiq, Skladon nebo Retino. Podívali jsme se také do úspěšných e-shopů jako Grizly.cz, Démos trade nebo NaniNails.cz. eCommerce BEERS ale letoškem skončily a my vám děkujeme za obrovskou podporu, které se nám dostavá.


Ale co dále?

Už několik let máme v hlavě nápad, na který konečně přišla řada. Léta se totiž pohybujeme v e-commerce, kde jsou naším každodenním chlebem diskuze s e-shopy. Budujeme firmy Skladon a Retino a proto často vedeme diskuze o tom, jak kvalitně řešit logistiku, jak se efektivně vypořádat se zpětnými procesy vratek a reklamací, ale i diskuze o celé řadě problémů, se kterými se e-shopy potýkají. Jestli a jak vybrat nové e-shopové řešení, ERP, účetní SW, WMS, SW pro zákaznickou péči, jak více automatizovat chod e-shopu. Jaké služby a nástroje integrovat pro větší efektivitu práce a snížení nákladů v různých oblastech provozu e-shopu. Co je to tedy za nápad?

Chceme vytvořit moderní zdroj informací pro e-commerce specialisty, majitelé e-shopů, ale i dodavatele služeb a investory.

A jak to uděláme?

Stejně jako poslední 2 roky se chceme i nadále potkávat. Budeme pro vás připravovat pravidelná setkání na zajímavých místech v e-shopech nebo u našich partnerů z řad dodavatelů technologií důležitých pro chod e-shopu. Naše plánované akce můžete nalézt v našem přehledu akcí v sekci e-commerce kalendáře. Jedna z prvních akcí, která se koná v prosinci 2023, nese název "SaaS speciál" a je věnována kolegům z B2B e-commerce / SaaS firem. Budeme si vyměňovat nejnovější akviziční zkušenosti v rámci našich B2B obchodních, marketingových a expanzních aktivit. Vedle pravidelných setkání chceme ale také vytvořit virtuální prostor ecommerce-tools.com plný aktuálních informací o e-shopech, nástrojích a všeho, co se točí kolem e-commerce.

Co má portál ecommerce-tools.com umět?

  • ukázat dostupné e-commerce technologie, eventy, agentury a konzultanty
  • ukázat hodnocení nástrojů a služeb od e-shopů pro e-shopy
  • ukázat integrace a synergie s dalšími nástroji
  • srovnat vybrané nástroje
  • zařídit osobní reference
  • zprostředkovat ukázky nástrojů a usnadnit výběr řešení
  • propojovat lidi na offline akcích
  • věnovat se aktuálním e-commerce tématům a přinášet relevantní informace, ať už jde o e-commerce trendy, výběr technologií, nebo plánované e-commerce akce
  • jednoduše spolutvořit ještě lepší českou e-commerce :)

V pořádání akcí tedy budeme i nadále pokračovat. Chceme ale dělat akce s přesahem. Chceme propojovat ty z vás, kdo to potřebují (ať už pro inspiraci, referenci, nebo pro vyřešení nějaké potřeby). Chceme se postarat o ty nejkvalitnější zážitky, na které budeme všichni rádi vzpomínat. 🤌

Pokud u toho chcete být s námi, můžete se u nás zaregistrovat a jistě se dříve či později při nějaké příležitosti opět setkáme.

Marek a Patrik

e-commerce tools registrace

Zaregistruj se
a dostávej včas informace o eventech